zondag 6 april 2014

De tuinen hydraterende aloë vera dag & nacht crème


Deze keer heb ik een review over de tuinen hydraterende aloë vera dag & nacht cremé. Een hele mond vol zoals je ziet. Als je er meer over wilt weten lees dan snel verder!Ik zoek al erg lang naar een goede dag & nacht crème voor mijn huid. Ik heb namelijk een droge huid en ben pas 13 jaar oud. Daarom moet ik met veel dingen rekening houden. Zoals of er geen anti-age in zit, hij moet van natuurlijke producten gemaakt zijn en hij moet niet al te duur zijn. Ik moet met zoveel dingen rekening houden omdat ik een nog erg jonge huid heb en hem niet wil beschadigen. Het liefst wil ik hem alleen maar ondersteunen. Deze dag & nacht crème voldoet aan al mijn eisen en ben er dan ook erg tevreden over. Ik gebruik hem nu ongeveer al anderhalve maand en zoals je ziet is er nog helemaal niet zoveel uit. De crème smeer ik overdag voordat ik mijn make-up opdoe op als een soort van 'basis' en 's avonds nadat ik mijn make-up eraf heb gehaald. Voor mij werkt dit het gemakkelijkst. 


Het potje heeft een gemakkelijke deksel die zonder problemen open te maken is. De crème is erg vloeibaar wat niet gek is. Het is namelijk een hydraterende crème. Persoonlijk vind ik dit fijner dan dat het zo'n stevige dikke crème is die je gewoon voelt zitten op je huid. Voor mijn leeftijd moet je niet teveel aanbrengen omdat je huid dan nog erg jong is. Als je ouder bent kan je dat natuurlijk helemaal zelf bepalen.

Hier zie je de crème op mijn huid. Hij voelt erg fijn aan en je merkt meteen verschil. 

Hier zie je de crème als hij is uitgesmeerd. Nou ja.. eigenlijk zie je hem niet eens meer. Haha. De crème is te koop bij de tuinen. Dat is een winkel met natuurlijke producten. Hij kost 7.99,- Ik raad jullie hem zeker aan. Maar alleen als je een droge huid hebt. Als je, je huidtype nog niet zo goed weet ga dan naar een schoonheidsspecialist of dergelijke en laat je huidtype vaststellen voordat je verkeerde producten gaat gebruiken. Liefs,Geen opmerkingen:

Een reactie posten