maandag 4 augustus 2014

Hartige slagroom-jam taart


Deze keer heb ik een hartige taart gemaakt. Het recept is niet te moeilijk en erg leuk om even te maken. Lees gauw verder voor wat je nodig hebt en de bereidingswijze!



Dit is een recept voor ongeveer 8 personen!

Benodigdheden:

Bloem

Boter

Suiker


Bakpoeder

Jam

Slagroom

Poedersuiker

Stappen:

-Verwarm de oven voor op 160 graden.

Klop de boter en suiker luchtig en crémig.


Voeg de eieren 1 voor 1 toe


Mix eerst de bloem en het bakpoeder.
Spatel het er daarna luchtig doorheen.


Vul de springvorm met het beslag en bak de cake in 1 uur goudbruin.

Klop ondertussen de slagroom stijf met 1 eetlepel poedersuiker

-Toen de cake uit de oven kwam heb ik hem horizontaal door de helft gesneden en gevuld met slagroom en de jam. (Hier ben ik vergeten foto's van te maken ): )



Klaar!!














Geen opmerkingen:

Een reactie posten